Priser - wellness

Manicure

Vi giver dine hænder en plejende Wellness behandling. Du vil både få bløde og velplejede hænder og negle.

Tryk her for at læse nærmere om behandlingen.

400 kr. / behandling
afsluttende neglelak 50 kr. / behandling

Pedicure

Vi giver dine føder den lækreste pedicure behandling. Du vil få lækre bløde og flotte fødder og tærer lige som baby hud til dine fødder føles fornyet af luksus  pedicure produkter og professionel behandling. Du kan være sikker på super – tilfredsstilende med resultater.

Tryk her for at læse nærmere om behandlingen. 500 kr.

Luksus pedicure

600 kr./ afsluttende med neglelak.

Spa Manicure & Pedicure

Vi giver dine hænder og fødder den lækreste Spa Manicure og Pedicure Wellness behandling. Få både lækre bløde og flotte hænder, fødder og tæer. Med afsluttende massage i lækre cremer, samt neglelak.

Tryk her for at læse nærmere om behandlingen.

800 kr. / behandling

Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger er en vigtig del af Wellness og skønhedspleje for at holde rynkerne skak. Udover at blødgøre huden med fugtighedscreme der udvælges så den matcher din hudtype, stimuleres blodcirkulationen samtidig med de døde hudceller fjernes.

Tryk her for at læse nærmere om Ansigtsbehandlingerne.

Antistress Ansigtsbehandling: 50 min 500 kr.
Luksus afslappen antistress  Ansigtsbehandling: 60 min 600 kr.

Permanent Makeup

Permanent makeup kan fremhæve ansigtets naturlige træk, gennem brug af “tatoveringsteknikken”, der naturligvis foregår med allergitestede og naturlige farver. Kontakt os os hør om dine muligheder for permanent makeup.

Tryk her for at læse om behandlingen.

Bryn:2000 kr. for nye. Gratis for opfyldning efter to måneden.

Body Scrub

Body Scrub hjælper med at forynge huden ved at fjerne de døde hudlag, og dermed gøre kroppen mere smidig. Body scrup kan også kombineres med ansigtsbehandling, som tilpasset den enkelte persons hud og behov.

For at læse nærmere om behandlingen tryk her

800 kr. / 60 min   500kr. /30 min

Hot Stone Massage

Hot Stone massage er en blid massageform for krop og sjæl, hvor der benyttes opvarmede glatte sten og aromatiske olier. Stenene er af basalt, en sort vulkansk sten, der absorberer og fastholder varmen længe. Varmen fra stenene giver dyb afslapning og løsner hårde muskler, og de fleste oplever at slappe så meget af, at de næsten oplever en meditativ tilstand.

For at læse nærmere om behandlingen tryk her

900 kr. / 60 min
700 kr. / 30 min

urteterapi-massage