Permanent Makeup

Wellness hos Saitarn Thaiwellness er mere og andet end Thai Massage, Pedicure og Manicure. Vi tilbyder også permanent makeup, og tilbyder tre forskelige former for permanent makeup: Bryn, eyeliner og læber.

Permanent Makeup fremhæver ansigtets naturlige træk

Med permanent makeup sparer man tid og man bliver altid set fra sin bedste side. Har du også ønsket at kunne stå op om morgenen uden at skulle tænke på makeup, eller dyrker du meget sport som løb, fitness, svømning eller boldsport, hvor det vill være lækkert at makeuppen bare sad godt? Så er permanent makeup for dig.

De fleste kvinder oplever, at bryn bliver tyndere og der er færre vippehår. Med permanent makeup kan dette afhjælpes og permanent_makeup_before_and_afterendda med et “friskere udseende”.

Permanent makeup kan fremhæve ansigtets naturlige træk, gennem brug af “tatoveringsteknikken”, der naturligvis foregår med allergitestede og naturlige farver.  Kontakt os os hør om dine muligheder for permanent makeup.

Du kan også læse mere på f.eks. Østrogen.dk

Vi har åbent alle dage fra 10:00-21:00, så der er gode muligheder for at få en behandling når behovet er der. Men husk at ringe til os inden, så du er sikker på vi har tid til dig. Ring på telefon 35 55 04 81.

Læs mere og bestil tid til en Permanent Makeup »

permanent_makeup_before_and_after

Øjenbryn…………3.000 kr.
Øverste øjenlåg…2.000 kr.
Nederste øjenlåg 2.000 kr.
Begge øjenlåg….3.500 kr.
Læbelinie……….3.500 kr.