Thai Sportsmassage

Sportsmassage

Hos Saitarn Thaiwellness tilbyder vi mange former for massage. Vi har professionelle, søde og venlige massører, og specialister til det hele.

Sportsmassage er utrolig populært for mange, idet muskler der trænes, enten ved løb, cykling eller fitness hjælper med at få den sidste mælkesyre ud af de spændte muskler.

Sportsmassage hjælper til bedre resultater

Sportsmassage er ofte en behandlingsform, hvor der fokuseres på enkelte muskelgrupper, som f.eks. ryg og skuldre, eller ben og lænd. Men langt de fleste gange er det en hel kropsmassage, hvor alle muskler bliver masseret og hvor der løsnes op for mælkesyren og affaldstofferne.

Sportsmassage en en behandlingsform, hvor musklerne først varmes med oliemassage, således at der skabes varme og dermed øget blodgenemstrømning. Når musklerne er varmet op, begynder massagen og der trymasseres mere fokuseret på musklerne, således at mælkesyren og øvrige affaldstoffer bliver løsnet og “skyllet” videre i systemet. Til forskel for oliemassagen, som er med mere blide strøg og wellness, er sportsmassage særdeles anvendelig ved ømme muskler.

Da der frigives mange affaldsstoffer, vil du opleve en naturligt øget tørst efter massagen, for nu vil systemet gerne af med alt det “gods” der er blevet løsnet og frigivet.

Har du ømme muskler efter træning eller løb, er et besøg hos Saitarn Thaiwellness det helt rette.

Sportsmassage-hos-saitarn-thaiwellness-og-thaimassage-østerbro

Sportsmassage

Priser for behandling:

600 kr. / 60 min

400 kr. / 30 min

900 kr. / 90 min

1200 kr. /120 min