Gældelig Jul og Godt Nytår

Kære alle kunder.

Saitarn Thaiwellness holder lukket d.24 og 31 december 2017, men alle øvrige dage holder vi åbent så du kan få afslappende og afstressende thaimassage og wellness behandlinger.

Vores Thai massage behandlinger er for alle aldre, kvinder, mænd, par, ældre og unge. Polterabend og venindehygge er også mere end velkommen, og er meget populært for tiden. Særligt vores flotte og lækre lokaler til par, er meget populært og benyttet.

Traditionel Thai Massage er uden olie, og foregår med trykpunkt massage og stræk, på samme måde som i Thailand. Men Thai massage kan kombineres med varm aroma olie, som giver en afslappende og afstresset følelse i kroppen.

I vores massagebehandlinger kommer vi hele vejen rundt på en professionel og muskelopløsende måde.Uanset hvilken behandlingsform du vælger, lover vi at både krop og sjæl bliver forkælet.

Vi har åbent alle øvrige dage fra 10:00-21:00, så der er gode muligheder for at få en behandling når behovet er der. Men husk at ringe til os inden, så du er sikker på vi har tid til dig. Ring på telefon 35 55 04 81.

Udgivet i Nyheder.